Pack International
 
belgië
Kruisbooglaan 2
B2960 St-Job-In’t-Goor
T+32 3 644 39 66

nederland
PO Box 224
5260 AE Vught
T 31 85 489 66 95

M+32 476 56 76 57
F +32 3 644 82 77

info@packinternational.eu

Bij Pack International
staat servive hoog in het vaandel

Dat begint al in onze afdeling verkoop waar we samen met u én de fabrikant concepten bespreken en voorbereiden tot en met de realisatie van uw project. Uw eindproduct is de basis voor de aangeboden machine.

Producten zijn nooit hetzelfde, en al evenmin de machine waarop u de producten vervaardigt. We leveren, samen met onze fabrikanten, maatwerk op uw wensen.

Partnership is voor Pack International heel belangrijk. Er zal een constante samenwerking zijn tussen uw en onze mensen. Om ontwerpen goed te kunnen evalueren leggen wij u steeds tot in detail uitgewerkte aanbiedingen en tekeningen voor. Gedurende de gehele looptijd van het project blijven zo de doelstellingen duidelijk. Indien uitbreidingen of aanpassingen op bestaande machines nodig zijn zullen wij hiervoor, in nauw overleg, oplossingen uitwerken.

Ook met standaardmachines en/of gebruikte machines staan wij voor u klaar. Nalevering van reservedelen wordt met dezelfde vanzelfsprekende begeleiding verzorgd.

Nadat een machine in productie genomen is blijven wij aanspreekpartner voor onderhoud- of reparatiewerkzaamheden. U kan zelfs online met onze fabrieken contact onderhouden. Zo is de technische beschikbaarheid van de machine is dan optimaal gewaarborgd.

Service

© webdesign www.wit-zwart.be - webbuilding www.ithink.be