Pack International
Toebehoren > Schrapafvoerbanden
belgië
Kruisbooglaan 2
B2960 St-Job-In’t-Goor
T+32 3 644 39 66

nederland
PO Box 224
5260 AE Vught
T 31 85 489 66 95

M+32 476 56 76 57
F +32 3 644 82 77

info@packinternational.eu
Algemeen | FCA-2050 | FCA-2080 | FCA-2100 | FCF-2050 | Referenties |
 

De geschikte afvoerband voor uw ponsafval of spanenFongex

Pack International werkt al jarenlang succesvol samen met één van ’s werelds grootste producenten van schrapafvoerbanden en spanentransporteurs. Fongei Industry Co. LTD, opgericht in 1975 is een gerenommeerde fabrikant van afvoerbanden en spanentransporteurs. Dankzij zijn excellente kwaliteit en scherpe prijzen produceert Fongei Industry Co. LTD ongeveer 2000 schrapafvoerbanden per maand.

Fongei maakt gebruik van een zeer modern en hoog geautomatiseerd machinepark. Dit in samenwerking met zijn uiterst bekwame R&D afdeling is Fongei in staat om uw afvoerband te ontwerpen en te leveren in zeer korte tijd. De R&D afdeling heeft niet alleen een zeer grote kennis van de verschillende af te voeren producten maar kan tevens alle gerelateerde filtratie-oplossingen bieden. Fongei ontwerp tevens in samenwerking met Pack International complete, gecentraliseerde systemen voor schrapafvoer.

Uw systeem of afvoertoepassing wordt door ons opgemeten waarna een CAD tekening van Pack International uw gepersonaliseerd ontwerp wordt gemaakt. Aan de hand van deze tekening wordt uw systeem gecontroleerd waarna dit in productie gegeven wordt. Fongei heeft een strategie van continue verbetering van zijn productie-omgeving. Hiervoor heeft Fongei jarenlang sterk geïnvesteerd in hoog kwalitatieve productiemachines zoals Trumpf lasersnijmachines, Trumpf CNC kantbanken, verschillende lasrobots en volautomatische perslijnen. Hierdoor zijn we in staat de kostprijs en de lead time zo laag mogelijk te houden.

Pack International en Fongei schenken aandacht aan ieder detail van uw product en verzekert daarmee een zeer hoge betrouwbaarheid van de geleverde schrapafvoersystemen.© webdesign www.wit-zwart.be - webbuilding www.ithink.be